(All Answers) Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz

0

Amazon again comes up with another quiz called Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz.Every day Amazon giving different quiz contest and we regularly updating every Amazon quiz questions and answers.So stay tuned with us for more updates.unlike the previous contest, this time you have to answer 8 correct questions to get eligible for this quiz.Total 6 participants will be taken as the luckiest winner.I have given 5 questions and answers, participate in the contest and grab the wonderful offer.

 

How to Participate in Amazon Samsung Galaxy Note 8 Quiz

 

1.At first open Amazon app.

 

2.Now login to your account.

 

3.On the home page there you will see Samsung Galaxy Note 8 Quiz banner click on it.

 

4.Now start answer the 8 questions.

 

Questions and Answers

 

Q1. Galaxy Note8’s ‘Infinity Display’ has full frontal glass and sports an edge screen.

Answer – True


Q2. What is the size of Galaxy Note8’s Infinity display?

Answer – 6.3 inches


Q3. Which of these is not a feature of the Galaxy Note8’s S-Pen?

Answer – Telekenesis


Q4. Which of these features of Galaxy Note8 allow biometric authentication?

Answer – Iris and Fingerprint Scan


Q5. Which of these is NOT a feature of Galaxy Note8’s camera?

Answer – 3D Printing


Q6. What is the name of Samsung’s new virtual assistant that comes pre-loaded on the Galaxy Note8?

Answer – Bixby


Q7. Which of the following features of Galaxy Note8’s dual camera allows you to capture pictures, both near and far?

Answer – 2X Optical Zoom


Q8. Which of the following could you use to turn the Galaxy Note8 into a PC like an experience?

Answer – Samsung Dex


 

Terms and Conditions

 

  • The contest will start on 8th September 2017 12:00 AM to 11:59 pm.
  • You have to answer 8 correct questions to get eligible.
  • The content available only on Amazon app.
  • Two participants will be selected as the winner.

So hurry up guys, start answer and grab the Samsung Galaxy Note 8.

 

Related Posts

Paisaget TataCliq Offer – Buy any Product of Rs 200 and Get Rs 200 Cashback

 

Trivia Dice Website: Get Rs.5 instant Paytm Cash + Refer

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here